Sino-Label 2021 – Golden Laser -kutsukirje

Meillä on ilo ilmoittaa, että 4.-6.3.2021 olemme kloKiinan kansainvälinen tarratulostusteknologian näyttely 2021 (Sino-Label) Guangzhoussa, Kiinassa.

Aika

4-6.3.2021

Osoite

Alue A, Kiina Import and Export Fair Complex, Guangzhou, PR Kiina

Koppi nro

HALLI 6.1, TUKI 6221

Vieraile messujen verkkosivuilla saadaksesi lisätietoja: http://www.sinolabelexpo.com/

Näyttelyssä malli 1

LC-350 nopea digitaalinen laserleikkausjärjestelmä

·Koneen kohokohdat:

Pyöriviä muotteja ei tarvita.Luotettava suorituskyky, yksinkertainen käyttö, automaattinen paikannus, automaattinen nopeuden vaihto ja työnvaihdot lennossa.

Ydinosat ovat parhailta laserkomponenttimerkeiltä maailmanlaajuisesti, ja monet valinnaiset laserlähdemallit yksi-, kaksois- ja monipäisinä valintojesi mukaan.

Modulaarinen suunnittelu painatuksessa, UV-lakkaus, laminointi, kylmäfolio, leikkaus, rullasta arkkiin ja muut toiminnalliset moduulit joustavaan yhteensovitukseen, mikä on paras jälkipainoratkaisu digitaalitulostustarrateollisuudelle.

Esittelyssä malli2

Taloudellinen LC-230 laserleikkausjärjestelmä

·Koneen kohokohdat:

LC350:een verrattuna LC230 on taloudellisempi ja joustavampi.Leikkausleveyttä ja kelan halkaisijaa kavennetaan ja lasertehoa pienennetään, mikä on taloudellisempaa ja käyttökelpoisempaa.Samaan aikaan LC230 voidaan varustaa myös UV-häivytyksellä, laminoinnilla ja halkaisulla, tehokkuus on myös erittäin korkea.

Käytetyt materiaalit:

PP, BOPP, muovikalvotarra, teollisuusteippi, kiiltävä paperi, mattapaperi, pahvi, heijastava materiaali jne.

Kutsumme sinut vilpittömästi vierailemaan osastollamme ja toivomme vilpittömästi, että voit hyödyntää liiketoimintamahdollisuuksia tästä tapahtumasta.

Sino-Label tiedot

Johtava tiesi digitaaliseen, vihreään tarratulostukseen ja innovatiiviseen pakkaussovellukseen

Etelä-Kiinassa tunnettu China International Exhibition on Label Printing Technology (tunnetaan myös nimellä "Sino-Label") kokoaa ammattimaisia ​​ostajia Kiinasta Aasian ja Tyynenmeren alueelle ja maailmalle.Näytteilleasettajilla on parempi alusta laajentaa markkinoitaan ja heillä on enemmän mahdollisuuksia lähestyä kohdeostojaan.Sino-Label on sitoutunut rakentamaan tarrateollisuuden vaikutusvaltaisimman näyttelyn.

4-in-1 Expo – Kiinan yhden luukun tulostus- ja etikettinäyttely

Sino-Label – yhdessä [Printing South China]:n, [Sino-Packin] ja [PACKINNO:n] kanssa – on muodostunut ainutlaatuiseksi 4-in-1 kansainväliseksi messuksi, joka kattaa koko paino-, pakkaus-, etiketöinti- ja pakkaustuotteiden teollisuuden ja luo yhden luukun ostoalusta ostajille ja tarjoaa laajan näkyvyyden yrityksille.

Liittyvät tuotteet

Jätä viestisi:

whatsapp +8615871714482